Muschi de vita in unt cu sos simplu

Muschi de vita in unt cu sos simplu este o reteta delicioasa pentru care aveti nevoie de carne de vita de cea mai buna calitate.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • · 2 linguri ulei de masline
  • · 100 gr unt
  • · 4 bucati (a cate 1 cm grosime) muschi de vita
  • · faina
  • Pentru sos
  • · 100 ml vin alb
  • · 500 ml supa de vita
  • · 2 catei de usturoi
  • tocati
  • · coaja rasa de la ½ lamiae
  • · 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • · sarde si piper
  • · 40 gr faina

Mod de preparare

Muschi de vita in unt cu sos simplu este o reteta delicioasa pentru care ai nevoie de carne de vita de cea mai buna calitate.

Incinge uleiul intr-o tigaie apoi adauga untul si lasa-l sa se topeasca.Intre timp da carnea prin faina.Prajeste carne ape ambele parti cate 2-3 minute.

Adauga in tigaia cu carne vinul alb si lasa sa fiarba 3-4 minute.Adauga supa de vita, usturoiul si coaja de lamiae. Acopera partial tigaia si lasa totul sa fiarba 50 minute, intorcand carnea din cand in cand.

Dupa cele 50 minute, scoate carnea si inveleste-o iar in folie de aluminiu.Dizolva faina in apa rece si adaug-o in sosul din tigaie, amestecand. Adauga patrunjelul, sare si piper dupa gust.Lasa sosul sa se ingroase usor.


Serveste carnea cu sos si cartofi piure cu unt.
Sursa acestei retete este blogul Laura Cuisine.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosi pufoase la cuptor

Este prima data cand fac aceste gogosele si chiar mi-au iesit foarte delicioase. Reteta am luat-o de la Laura Adamache.

Gogosi pufoase la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca