Muschiul se taie felii mai groase, se presara cu piper, se ung cu ulei pe ambele parti si se lasa sa stea o ora. Se pun apoi intr-o tigaie cu ulei fi
Muschiul se taie felii mai groase, se presara cu piper, se ung cu ulei pe ambele parti si se lasa sa stea o ora. Se pun apoi intr-o tigaie cu ulei fierbinte pe foc mic si se intorc din cand in cand. Dupa ce s-au prajit, se scot din tigaie si se presara deasupra cu sare fina. Se amesteca faina in sosul in care s-a fript carnea, se adauga un pahar de vin si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Separat se prajesc feliile de paine in ulei, se pun pe o farfurie, una langa alta si se aseaza deasupra lor cate o felie de muschi, iar peste ea cate o lingurita de sos.
Se serveste cu legume sote si cu salata verde.
Alte retete:
Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor Sarmale de post
Un chec din albusuri cu merisoare, stafide si ciocolata, se potriveste perfect alaturi de o cafea sau un ceai cald si aromat!...
Desert chec pufos din albusuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa