Muschi de vita umplut

Muschiul de vita se spala si se scoate mijlocul. Carnea de porc se taie bucati si se toaca marunt impreuna cu carnea rezultata din mijlocul muschiului

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 gr muschi de vita
  • 250 gr carne de porc
  • 100 gr orez
  • 300 gr castraveti
  • 150 ml ulei
  • 50 gr faina
  • 100 gr smantana
  • 2 kg cartofi
  • 100 gr ceapa
  • 200 gr morcovi
  • 100 gr patrunjel
  • 50 ml vin alb
  • 1 ou
  • 75 gr pasta de tomate
  • 3 foi de dafin
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Muschiul de vita se spala si se scoate mijlocul. Carnea de porc se taie bucati si se toaca marunt impreuna cu carnea rezultata din mijlocul muschiului. Orezul se fierbe si se raceste. Castravetii se curata de coaja si seminte, se taie cuburi. Cartofii se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Ceapa se taie marunt, morcovii, patrunjelul se taie felii. In 75 ml ulei si putina apa se inabusa jumatate din cantitatea de ceapa impreuna cu carnea tocata. Se raceste si se toaca din nou cu masina. Se adauga orez fiert, castravetii murati, sarea, piperul, ouale si se amesteca pana la omogenizare. Cu aceasta compozitie se umple muschiul care se inabusa la cuptor in 75 ml ulei cu 100 ml apa. Cand este gata, se scoate separat. In jurul format se inabusa ceapa, morcovi si patrunjelul, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, foi de dafin, vin si se fierb circa 30 de minute. Sosul se paseaza peste ruloul de carne, se adauga smantana si se mai fierb impreuna inca 10 minute.
Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Rulada de porc

Friptura de vita la cuptor

Curcan umplut

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoi

Un pranz delicios si satios!

Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoi
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii