Muschi de vita umplut cu bacon

Aceasta reteta de muchi de vita umplut este delicioasa si se prepara destul de rapid. Aveti nevoie de muschi de vita, bacon, telemea, oua, mustar, castravete, gogosar si mirodenii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr muschi de vita
  • 8 felii de bacon
  • 200 gr telemea de oi
  • 3 oua fierte tari
  • 1 lingura mustar
  • 150 ml supa de legume
  • 1 castravete murat
  • 1 gogosar murat
  • sare
  • piper
  • mirodenii
  • 2 linguri ulei
  • Pentru sos:
  • 1 ceapa
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 3 linguri ulei
  • 125 ml vin rosu
  • 50 ml supa de legume
  • 2 linguri faina
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Acest muschi de vita umplut cu bacon este delicios! Pentru a prepara aceasta reteta se taie carnea de vita, se spala si se taie in asa fel incat sa se obtina o ucata intinsa ca o foaie. Se bate carnea usor cu ciocanul de carne, apoi se unge cu mustar si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se ruleaza si se lasa la rece 15-20 de minute. In acest timp se prepara umplutura. Se taie marunt baconul, ouale, telemeaua, castravetele si gogosarul. Se amesteca totul, apoi se asaza umplutura pe carne si se ruleaza. se leaga rulada cu o sfoara si se pune intr-un vas. Se stropeste cu ulei, se adauga supa de legume, sare, piper, apoi se lasa la fiert inabusit cca 50 de minute. Pentru sos se taie legumele marunt, se calesc in ulei incins, apoi se stinge cu supa de legume si se lasa la fiert. Se trec legumele prin sita, se adauga vinul, faina, cimbrul,s are si piper dupa gust. Se mai lasa la fiert 10 minute, dupa care se toarna sosul obtinut peste rulada calda.


Muschiul de vita umplut cu bacon se serveste cald, cu gogosari murati.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Plachie de cod

O mancarica tare buna daca va place pestele!

Plachie de cod
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca