Muschi de vita Wellington

Ciupercile, ceapa si patrunjelul se taie marunt, iar oul se bate. Muschiul se sareaza, se unge cu jumatate din cantitatea de ulei si se frige la cupto

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg muschi de vita
  • 200 gr ciuperci
  • 50 gr ceapa
  • aluat foietaj
  • 1 jumatate salata verde
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
  • 1 jumatate legatura patrunjel
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile, ceapa si patrunjelul se taie marunt, iar oul se bate. Muschiul se sareaza, se unge cu jumatate din cantitatea de ulei si se frige la cuptor, pe ambele parti, astfel incat mijlocul sa ramana roz. Separat, se inabusa ceapa si ciupercile in restul de ulei si se lasa sa se raceasca. Se adauga apoi jumatate din cantitatea de oua, verdeata, sarea, piperul si se amesteca bine. Foietajul se intinde pe masa si se asaza in lungime compozitia de ciuperci, peste care se pune bucata de muschi. Se ruleaza in foietaj, se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se unge cu ou si se coace la cuptor pentru circa 30 de minute.


Se serveste cald, pe pat din frunze de salata.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Bradut de Craciun

sursa Bucataresele Vesele :)

Bradut de Craciun
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise