Muschiulet de porc cu ciuperci

Muschiulet de porc cu ciuperci este o mancare delicioasa, o masa completa cu garnitura de ciuperci.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 5 buc. ciuperci
  • - 100 ml ulei
  • - 1 lingurita sare
  • - 1 pumn patrunjel verde
  • - 1 lingurita rozmarin uscat
  • - 1 buc. capatana usturoi
  • - 1 buc. muschiulet de porc
  • - 200 gr linte verde
  • - 2 buc. fire ceapa verde
  • - 1 lingurita usturoi granulat
  • - 5 buc. frunze salata verde

Mod de preparare

Muschiuletul de porc il condimentam cu sare si rozmarin, il crestam pe alocuri si punem usturoi curatat si taiat felii. Ciupercile de curatam si le rupem codita.
Intr-o tava unsa cu ulei adaugam muschiuletul de porc si ciupercile, punem o cana de apa si dam la cuptor pentru 1 ora.
Intr-un vas am pus sa fiarba lintea in apa cu sare. Cand a fost gata, am scurs de apa, am amestecat cu sare si dupa ce s-a racit, am batut-o la robot, cu ulei.Am adaugat si usturoiul granulat. Cand s-a facut ca o pasta, am adaugat ceapa verde si patrunjelul, tocate marunt.
Am scos muschiuletul si ciupercile de la cuptor. Ciupercile le-am umplut cu pasta de linte verde .
Muschiuletul de porc l-am servit cu ciupercile umplute cu pasta de linte, pe pat de salate verde.

Philips Multicooker este creat astfel încât alimentele gătite să îşi păstreze gustul şi aroma pentru că este dotat cu valvă ajustabilă pentru controlul presiunii şi sistem de gătire computerizat. Datorită sistemului de încălzire 3D şi a vasului gros de 2 mm, căldura este distribuită uniform astfel încât să ai parte de mâncare cu gust excelent.


Se serveste calda!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...