Reteta culinara muschiulet de porc cu ciupercute si pere aromate este delicioasa si usor de preparat.
Friptura de porc din muschiulet este ideala pentru o masa festiva. Muschiuletul de porc l-am taiat in 3 bucati pe care le-am crestat si am pus in spatii feliute de usturoi. L-am sarat si i-am dat piper.
Ciupercutele le-am spalat si le-am lasat asa intregi.
Ardeiul l-am taiat felii mai mari, iar cepele le-am taiat in sferturi.
Toate ingredientele de mai sus le-am pus intr-o tava termorezistenta, am turnat putin ulei de masline peste ele si am presarat tarhon uscat si maruntit.
Am lasat la cuptor cam 1 ora.
Intre timp, am pregatit si orezul, asa: am fiert orezul in apa in care am pus sare si o lingurita de curry.
Am servit muschiuletul de porc cu orezul curry si inainte am presarat cateva frunzulite de patrunjel.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii