Muschiulet file la gratar cu unt

Feliem muschiuletul file, presaram sare si piper macinat, le ungem cu mustar si ulei, si le punem la rece timp de o zi. Amestecam untul cu usturoiul

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g muschiulet file
  • sare
  • piper macinat
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de mustar
  • 100 g unt
  • 1 catel de usturoi
  • 1 buchetel de patrunjel
  • 1 buchetel de arpagic
  • 1 buchetel de busuioc

Mod de preparare

Feliem muschiuletul file, presaram sare si piper macinat, le ungem cu mustar si ulei, si le punem la rece timp de o zi. Amestecam untul cu usturoiul taiat marunt, patrunjelul, arpagicul, busuiocul si putina sare, apoi punem pe o folie umeda, sub forma de gramajoara. Ii dam o forma cu sucitorul si il punem la rece.

Carnea pusa in saramura se prajeste pe un gratar, pe jar provenit din lemne.
Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...