Omleta cu de toate este un mic dejun perfect pentru sfarsitul de saptamana. Puteti face din oricate oua. Depinde pentru cate persoane pregatiti masa.
Omleta cu de toate este un mic dejun perfect pentru sfarsitul de saptamana. Puteti face din oricate oua. Depinde pentru cate persoane pregatiti masa.
Ca sa bateti mai bine ouale e bine sa le aveti la temperatura camerei. Intr-un bol bateti bine ouale cu sare si piper. Carnea de pui ceapa si maslinele se taie cubulete si se balesc un pic. Se adauga dupa cateva minute si rosiile taiate cubulete dupa care se pun ouale batute. La sfarsit presarati deasupra patrunjel tocat si parmezan ras.
Omleta cu de toate se serveste cu salata sau muraturi.
O tigaie de la Kitchen Shop mi-ar fi fost buna pentru aceasta reteta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa