Omleta cu de toate

Omleta cu de toate este un mic dejun perfect pentru sfarsitul de saptamana. Puteti face din oricate oua. Depinde pentru cate persoane pregatiti masa.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • o ceapa verde
  • carne de pui
  • masline
  • parmezan
  • sare
  • piper
  • o rosie
  • patrunjel

Mod de preparare

Omleta cu de toate este un mic dejun perfect pentru sfarsitul de saptamana. Puteti face din oricate oua. Depinde pentru cate persoane pregatiti masa.

Ca sa bateti mai bine ouale e bine sa le aveti la temperatura camerei. Intr-un bol bateti bine ouale cu sare si piper. Carnea de pui ceapa si maslinele se taie cubulete si se balesc un pic. Se adauga dupa cateva minute si rosiile taiate cubulete dupa care se pun ouale batute. La sfarsit presarati deasupra patrunjel tocat si parmezan ras.


Omleta cu de toate se serveste cu salata sau muraturi.
O tigaie de la Kitchen Shop mi-ar fi fost buna pentru aceasta reteta.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de fasole verde cu naut

Mancare de fasole verde cu naut
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii