Omleta pentru pofticiosi

Omleta pentru pofticiosi este delicioasa. Pentru a prepara aceasta omleta aveti nevoie de oua, cascaval, carnati si unt.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100g cascaval
  • 1 carnat de casa
  • o lingurita de unt
  • un praf de sare

Mod de preparare

Omleta pentru pofticiosi este delicioasa. Pentru a prepara aceasta omleta, intr-o farfurie adanca, se bat bine cele 4 oua cu un praf de sare. Cand s-au omogenizat ouale, se adauga cascavalul razuit in prealabil; eu am folosit razatoarea mare, bucatile de cascavala mai mari simtindu-se mai bine in produsul finit. Intr-o tigaie incinsa, se adauga o lingurita de unt in care se caleste carnatul de casa. Cand acesta s-a rumenit, se adauga peste el ouale si se amesteca totul cu o lingura de lemn. Cand cascavalul s-a topit si ouale s-au inchegat, omleta este gata.


Omleta se serveste calda, cu salata de rosii si castraveti, sau muraturi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca