Ostropel cu carne de pui

ostropel cu carne de pui este o mancare delicioasa si satioasa. O mancare cu carne de pui foarte gustoasa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pulpa de pui
  • 2 ardei grasi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 100 g carne afumata
  • 8 rosii
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • leustean
  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

Carnea de pui o taiem bucati si o punem la fiert in apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie, dupa care mai lasam sa fiarba cca 5 minute
Intre timp curatam legumele, ceapa o tocam marunt, ardeii ii taiem cubulete, morcovul felii.
Rosiile le tocam marunt (sau folosim robotul de bucatarie, in care eu am adaugat si usturoiul)
Intr-o cratita calim ceapa in ulei, adaugam morcovul si ardeii si lasam sa se caleasca putin impreuna, adaugam carnea, rosiile si o cana din supa in care am fiert carnea.
Cand incepe sa fiarba adaugam si carnea afumata, condimente dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa sosul.
Inainte cu 5 minute sa oprim focul adaugam leusteanul tocat marunt si amestecam.

 

Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.


Servim ostropelul de pui cald alaturi de mamaliga.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata de zmeura

Cand eram copil imi doream foarte mult sa am zmeura in gradina, asa ca bunica a luat 3 butasi de la o vecina, insa la vremea...

Dulceata de zmeura
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca