Puiul se proportioneaza.Ceapa se toaca marunt. Intr-un ceaun se pun bucatile de carne in cateva linguri de ulei si se rumenesc putin, se adauga ceapa
Puiul se proportioneaza.Ceapa se toaca marunt. Intr-un ceaun se pun bucatile de carne in cateva linguri de ulei si se rumenesc putin, se adauga ceapa si se lasa pana se inmoaie. Peste ceapa se adauga faina si se amesteca energic turnand si cate putina apa.Se completeaza cu apa pana se acopera totul. Se lasa la fiert. Dupa 10 min se adauga rosiile sau pasta de tomate si condimentele si se mai lasa la fiert pana scade si se ingroase putin.
Se serveste cald alaturi de mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa