Reteta de papricas de pui este foarte usor de preparat, si poate fi servita langa diverse garnituri. Pentru papricas ardelenesc de pui delicios cu smantana se pune ceapa la prajit, de preferinta in untura de porc.
Pentru papricas ardelenesc de pui delicios cu smantana se pune ceapa la prajit, de preferinta in untura de porc (o lingura). Cand devine albicioasa, se adauga boia si ½ legatura din patrunjelul spalat si taiat. Se pune puiul, transat bucati si spalat, se lasa sa se inabuse sub capac cateva minute( aprox.10 min.). Se toarna apa fierbinte peste carne, cit sa o acopere, se sareaza si pipareaza. Cand e fiarta carnea, se face un sos din faina cu apa, si se toarna peste carne, se dau doua-trei clocote. Inainte de a se lua de pe foc, se toarna smantana si restul de patrunjel, amestecandu-se usor.
Papricasul se serveste cu mamaliguta calda si branza proaspata sau cu paste.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii