Papricas de carne de porc cu mazare

Se taie carnea cubulete. Se caleste carnea de porc pana primeste o culoare alba. Se adauga pasta de ardei iute, pasta gulas si sarea. Se adauga puti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ½ kg de carne de porc
  • 2 morcovi mijlocii
  • 30 dg mazare (cruda)
  • 2-3 linguri smantana
  • 2 linguri ulei
  • pasta de ardei iute
  • pasta gulas
  • sare

Mod de preparare

Se taie carnea cubulete. Se caleste carnea de porc pana primeste o culoare alba. Se adauga pasta de ardei iute, pasta gulas si sarea. Se adauga putina apa si se fierbe sub capac. Cand este semifiert se adauga mazarea si morcovii feliati (felii mai groase). Daca este nevoie se mai poate adauga apa.) Se fierb impreuna pana se inmoaie si in final se adauga smantana.
Alte retete cu carne de porc recomandate

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Risotto cu ciuperci, ghimbir si parmezan Delaco

Pentru mine risotto-ul este unul din preparatele cu cel mai mare caracter. N-am putut niciodata sa explic cuiva in totalitate...

Risotto cu ciuperci, ghimbir si parmezan Delaco
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa