Papricas de vita cu ciuperci

Papricasul de vita cu ciuperci este o mancare gustoasa si foarte hranitoare. Aceasta reteta cu carne de vita mai are ca ingrediente ciuperci, ceapa, vin alb, lapte si smantana.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr carne de vita
  • 4 linguri ulei
  • 300 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1/2 pahar lapte
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Papricasul de vita cu ciuperci este o mancare gustoasa si foarte hranitoare. Pentru a prepara aceas papricas se taie carnea in felii mici, apoi se prajeste cateva minute in ulei. Se adauga apa si se lasa la fiert, la foc mic. Dupa ce a scazut apa, se adauga sare, piper si ceapa tocata marunt. Se caleste totul 2-3 minute, apoi se adauga ardeiul taiat subtire. Se amesteca , apoi se adauga ciupercile taiate si putina apa. Cand carnea si ciupercile s-au fiert, se adauga vinul si smantana, amestecata cu faina si lapte. Se lasa sa mai dea in cateva clocote, apoi se adauga patrunjelul.


Papricasul se serveste cald, cu garnitura de cus-cus si castraveti acri.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...