Papricas din carne cu boia

Se taie carnea in cuburi potrivite. Se caleste ceapa in ulei pina se aureste frumos apoi se pune carnea sa fiarba. Cind carnea este fiarta se pune ust

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 gr. carne
  • 2 buc. cepe mari
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • 100 ml ulei
  • boia sau pasta de ardei
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se taie carnea in cuburi potrivite. Se caleste ceapa in ulei pina se aureste frumos apoi se pune carnea sa fiarba. Cind carnea este fiarta se pune usturoiul tocat si patrunjelul verde, un virf de cutit de piper si apa sa se formeze un sos mai subtire. Nu se leaga cu faina.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Bradut de Craciun

sursa Bucataresele Vesele :)

Bradut de Craciun
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise