Paprikas de pui se serveste cu sau fara smantana. Noua ne place cu paste. Pentru aceasta tocanita de pui se prajeste puiul taiat bucati in ulei, pana e rumenit.
Pentru aceasta tocanita de pui se prajeste puiul taiat bucati in ulei, pana e rumenit. Se scoate din tigaie/oala si se adauga ceapa. Cand s-a rumenit se adauga si usturoiul, iar dupa un minut paprika si paste de tomate. Se adauga puiul rumenit. Nu arunca lichidul care a curs din el, ci adauga-l in oala. Se toarna apa si se lasa la foc mic cam o ora sau pana puiul e facut.
Paprikas de pui se serveste cu sau fara smantana. Noua ne place cu paste.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa