Pasta cu pui

Se pun macaroanele la fiert cu putina sare, intre timp se spala carnea si se pune intr-o cratita cu putin ulei, se lasa putin la calit si dupa aceea s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie de macaroane RONZONI
  • un borcan de Roasted Garlic Alfredo
  • o ceapa
  • putin ardei si 1 sau 2 rosii depinde de marimea lor
  • 1/2 kg piept de pui
  • sare
  • piper si patrunjel verde
  • 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Se pun macaroanele la fiert cu putina sare, intre timp se spala carnea si se pune intr-o cratita cu putin ulei, se lasa putin la calit si dupa aceea se pune ceapa, ardeiul si rosile taiate cubulete si se pune apa peste ele cat sa le acopere si condimente dupa gust. Dupa ce s-au fiert macaroanele, se storc de apa, se clatesc putin cu apa rece si se lasa la scurs. Cand puiul este gata si a lasat putin sos, sosul acela cu pui cu tot se rastoarna peste macaroane, se pune borcanul de ALFREDO si se amesteca bine impreuna, deasupra se taie marunt patrunjel verde.
Dupa preferinta se poate taia un ardei iute.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...