Pasta de mici

Se macina carnea de 3 pri, adaugam boia de ardei, sare, piper, apoi o punem la congelat timp de 3 ore. Apoi adaugam bicarbonat de sodiu si cimbru. Us

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita cu grasime(daca se poate din partea gatului)
  • un varf de cutit de boia de ardei
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit de bicarbonat de sodiu
  • un varf de cutit de cimbru
  • 1 capatana de usturoi

Mod de preparare

Se macina carnea de 3 ori, adaugam boia de ardei, sare, piper, apoi o punem la congelat timp de 3 ore. Apoi adaugam bicarbonat de sodiu si cimbru. Usturoiul il pisam, il saram si il diluam cu 3 linguri de apa, apoi il adaugam la carne.


Alte mancaruri recomandate

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gogoșari întregi murați

Pentru că nu v-am adus încă nicio rețetă de murături, m-am gândit ca în această toamnă să vin și eu cu câteva...

Gogoșari întregi murați
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii