Pasta de mici

Se macina carnea de 3 pri, adaugam boia de ardei, sare, piper, apoi o punem la congelat timp de 3 ore. Apoi adaugam bicarbonat de sodiu si cimbru. Us

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita cu grasime(daca se poate din partea gatului)
  • un varf de cutit de boia de ardei
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit de bicarbonat de sodiu
  • un varf de cutit de cimbru
  • 1 capatana de usturoi

Mod de preparare

Se macina carnea de 3 ori, adaugam boia de ardei, sare, piper, apoi o punem la congelat timp de 3 ore. Apoi adaugam bicarbonat de sodiu si cimbru. Usturoiul il pisam, il saram si il diluam cu 3 linguri de apa, apoi il adaugam la carne.


Alte mancaruri recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa