Paste cu sos alb din lapte este o reteta rapida de sos pentru paste. aveti nevoie de putine ingrediente, iar rezultatul este delicios.
Paste cu sos alb din lapte este o reteta excelenta. Aveti nevoie de putine ingrediente, iar rezultatul este delicios.
Muschiul de vita se taie felii groase si se pune la fiert (asa el fierbe mai repede).se curata de spuma.cin apa este curata, la carne se adauga knor sau ceva de genul asta. Cand carnea este gata fiarta se scoate din apa,si se taie cuburi, apa se arunca.
Pastele se pun la fiert, timp in care intr-o tigaie incinsa se toarna un pic de ulei,apoi se adauga usturoiul maruntit +carnea de vita cuburi.,cind carnea este un pic rumenita se adauga 2-3 linguri de lapte (nefiert),se adauga iarasi knor sau magintr-o cana se pun 3-4 linguri de lapte + 1 lingura de faina,se amesteca bine ca sa nu ramina boțuri.amestecatura data se toarna in tigaie peste carne.se amesteca bine,,peste vreo 5 minute adaugati restul laptelui ,si amestecati peste fiecare 2,3 minute.cind este aproape gata,adaugati ceapa verde taiata,mararul si patrunjelul.
in acest timp pastele ar trebui sa fie gata deja
Se servesc calde cu un pahar de vin.
Au iesit tare bune ca nu m-am putut abtine si am mancat 4 bucati, seara! :D
Desert spirale cu halvaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj