Pasteta de vitel

Se face un aluat din faina, grasime, otet si sare. Se intinde o foaie cu care se imbraca fundul si marginile unei tavi de tort. Carnea tocata se amest

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • aluat: 300 g faina
  • 150 g margarina
  • un ou
  • o lingura de otet
  • sare; umplutura: 500 g carne tocata
  • o ceapa
  • 3 linguri bulion
  • un ou
  • o lingurita verdeata
  • citeva ciuperci
  • o lingura de pesmet

Mod de preparare

Se face un aluat din faina, grasime, otet si sare. Se intinde o foaie cu care se imbraca fundul si marginile unei tavi de tort. Carnea tocata se amesteca cu ceapa rasa, bulionul, oul crud, verdeata, ciupercile feliate, prajite in prealabil, pesmetul. Se intinde peste foaia din tava. Deasupra se formeaza un grilaj din restul de aluat. Se coace la foc potrivit 45-50 min.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...