Pasteta de vitel

Se face un aluat din faina, grasime, otet si sare. Se intinde o foaie cu care se imbraca fundul si marginile unei tavi de tort. Carnea tocata se amest

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • aluat: 300 g faina
  • 150 g margarina
  • un ou
  • o lingura de otet
  • sare; umplutura: 500 g carne tocata
  • o ceapa
  • 3 linguri bulion
  • un ou
  • o lingurita verdeata
  • citeva ciuperci
  • o lingura de pesmet

Mod de preparare

Se face un aluat din faina, grasime, otet si sare. Se intinde o foaie cu care se imbraca fundul si marginile unei tavi de tort. Carnea tocata se amesteca cu ceapa rasa, bulionul, oul crud, verdeata, ciupercile feliate, prajite in prealabil, pesmetul. Se intinde peste foaia din tava. Deasupra se formeaza un grilaj din restul de aluat. Se coace la foc potrivit 45-50 min.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca