Perisoare cu ficatei

Se spala ficateii, se taie cubulete, si, impreuna cu ouale, se amesteca cu carnea tocata. Se condimenteaza cu sare, piper, usturoi zdrobit si maghiran

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de porc
  • 500 g ficatei de pasare
  • 200 g pesmet
  • 3 oua
  • ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • maghiran

Mod de preparare

Se spala ficateii, se taie cubulete, si, impreuna cu ouale, se amesteca cu carnea tocata. Se condimenteaza cu sare, piper, usturoi zdrobit si maghiran, si se adauga pesmet cat cuprinde. Se formeaza chiftelute care se dau prin pesmet. Se prajesc in ulei pe toate partile.
Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Dovlecei umpluti

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa