Perisoare cu sos de smantana cu ceapa si marar

Pentru perisoare cu sos de smantana cu ceapa si marar treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si painea muiata in apa si bine stoarsa.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. de carne ( piept de pasare
  • de vitel
  • macra sau de porc
  • frumos impanata )
  • 1 ou
  • 100 g de ceapa
  • 1 felie de paine
  • ulei
  • o lingurita de faina.
  • Pentru sos:
  • ulei
  • unt sau untura
  • 1 ceapa rasa
  • 25 g de faina
  • zeama de lamaie sau otet
  • 100 ml de smantana
  • marar verde
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pentru perisoare cu sos de smantana cu ceapa si marar treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si painea muiata in apa si bine stoarsa. Adaugati in tocatura oul intreg sau 2 albusuri ramase, faina, potriviti de sare, puneti piper, patrunjel si marar tocat si omogenizati amestecul cu o lingura. Intr-o cratita, caliti ceapa cu putin ulei, stingeti cu o cana ( ¼ l ) de apa si cand clocoteste din nou, puneti la fiert perisoarele mici, rotunde, date cu putina faina. Lasati-le la foc mic 15 minute sa clocoteasca in vas acoperit . Frecati smantana cu faina, diluati cu putina apa rece si turnati peste sosul din vas. Lasati sa se ingroase potrivit sosul si puneti patrunjel si marar verde.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv clatite cu dovlecei si branza

Nu am prea multe cuvinte sa spun despre aceasta reteta...Este una simpla, dar foarte buna pentru orice moment al zilei!

Aperitiv clatite cu dovlecei si branza
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca