Perisoare cu tarhon

Carnea se toaca impreuna cu ceapa. Se adauga sare. Se rumeneste putin faina in ulei, se stinge cu bulion, se adauga apa si se pune la fiert impreuna c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr.carne
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa mica
  • putina faina
  • 1 lingura bulion
  • o mina tarhon
  • 150 gr.smintina
  • sare

Mod de preparare

Carnea se toaca impreuna cu ceapa. Se adauga sare. Se rumeneste putin faina in ulei, se stinge cu bulion, se adauga apa si se pune la fiert impreuna cu tarhonul, taiat marunt. Se fac apoi perisoare si se fierb in sosul de tarhon.


Se servesc cu smintina.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Tortulet ''6''

Azi 2 iulie implinesc matusalemica varsta de 6 luni hlizeala pe bucataras.La Campina e si sarbatoare,''Sarbatoarea celor 2...

Tortulet ''6''
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea