Perisoare cu tarhon

Carnea se toaca impreuna cu ceapa. Se adauga sare. Se rumeneste putin faina in ulei, se stinge cu bulion, se adauga apa si se pune la fiert impreuna c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr.carne
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa mica
  • putina faina
  • 1 lingura bulion
  • o mina tarhon
  • 150 gr.smintina
  • sare

Mod de preparare

Carnea se toaca impreuna cu ceapa. Se adauga sare. Se rumeneste putin faina in ulei, se stinge cu bulion, se adauga apa si se pune la fiert impreuna cu tarhonul, taiat marunt. Se fac apoi perisoare si se fierb in sosul de tarhon.


Se servesc cu smintina.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...