Se coace sfecla in cuptor. Separat, se toaca carnea, apoi se amesteca impreuna cu orezul, galbenusul, albusul batut spuma si condimentele dupa plac.
Se coace sfecla in cuptor. Separat, se toaca carnea, apoi se amesteca impreuna cu orezul, galbenusul, albusul batut spuma si condimentele dupa plac. Se formeaza mici perisoare care se fierb in supa de legume, la foc mic. Se curata sfecla coapta si se taie cubulete. Se amesteca apoi cu chimenul si cu uleiu.
Perisoarele se servesc stropite cu smantana, amestecata cu hreanul si sfecla.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor Friptura de vita la cuptor Placinta cu dovleac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa