Se coace sfecla in cuptor. Separat, se toaca carnea, apoi se amesteca impreuna cu orezul, galbenusul, albusul batut spuma si condimentele dupa plac.
Se coace sfecla in cuptor. Separat, se toaca carnea, apoi se amesteca impreuna cu orezul, galbenusul, albusul batut spuma si condimentele dupa plac. Se formeaza mici perisoare care se fierb in supa de legume, la foc mic. Se curata sfecla coapta si se taie cubulete. Se amesteca apoi cu chimenul si cu uleiu.
Perisoarele se servesc stropite cu smantana, amestecata cu hreanul si sfecla.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor Friptura de vita la cuptor Placinta cu dovleac
Daca tot am mancat in Grecia branza feta in fiecare zi preparata in fel si chip, am facut si pentru azi un pranz usor, rapid...
Branza feta coaptaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.