Perisoare italiene

Carnea se macina de doua ori,se condimenteaza abundent cu maghiran, sare si piper. Se formeaza perisoare de marimea unei jumatati de ou, se dau prin f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 – 5 persoane
  • 1 kg carne (vita
  • porc amestec)
  • Untura sau ulei
  • Faina
  • maghiran
  • Piper
  • Sare
  • Sos de rosii

Mod de preparare

Carnea se macina de doua ori,se condimenteaza abundent cu maghiran, sare si piper. Se formeaza perisoare de marimea unei jumatati de ou, se dau prin faina si se prajesc in grasime abundenta si incinsa. Perisoarele se asaza in piramida intr-un castron si se stropesc cu sosul de rosii fierbinte.
Alte retete recomandate

Ardei umpluti

Tocanita vinete

Tocanita din carne

Tocanita ficat

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...