Perisoare italiene

Carnea se macina de doua ori,se condimenteaza abundent cu maghiran, sare si piper. Se formeaza perisoare de marimea unei jumatati de ou, se dau prin f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 – 5 persoane
  • 1 kg carne (vita
  • porc amestec)
  • Untura sau ulei
  • Faina
  • maghiran
  • Piper
  • Sare
  • Sos de rosii

Mod de preparare

Carnea se macina de doua ori,se condimenteaza abundent cu maghiran, sare si piper. Se formeaza perisoare de marimea unei jumatati de ou, se dau prin faina si se prajesc in grasime abundenta si incinsa. Perisoarele se asaza in piramida intr-un castron si se stropesc cu sosul de rosii fierbinte.
Alte retete recomandate

Ardei umpluti

Tocanita vinete

Tocanita din carne

Tocanita ficat

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa