Perisoare italiene

Carnea se macina de doua ori,se condimenteaza abundent cu maghiran, sare si piper. Se formeaza perisoare de marimea unei jumatati de ou, se dau prin f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 – 5 persoane
  • 1 kg carne (vita
  • porc amestec)
  • Untura sau ulei
  • Faina
  • maghiran
  • Piper
  • Sare
  • Sos de rosii

Mod de preparare

Carnea se macina de doua ori,se condimenteaza abundent cu maghiran, sare si piper. Se formeaza perisoare de marimea unei jumatati de ou, se dau prin faina si se prajesc in grasime abundenta si incinsa. Perisoarele se asaza in piramida intr-un castron si se stropesc cu sosul de rosii fierbinte.
Alte retete recomandate

Ardei umpluti

Tocanita vinete

Tocanita din carne

Tocanita ficat

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Cozonac trandafir cu mere

Din seria preparatelor la multicooker, foarte reusit a fost acest cozonacel cu umplutura de mere! Am facut doi astfel de...

Cozonac trandafir cu mere
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise