Perisoarele bunicii

Se framanta carnea tocata cu condimentele si faina, adaugand gradat laptele. Din pasta obtinuta se formeaza galuste, dupa care le rumenim putin in un

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ½ kg carne tocata
  • 1
  • 5 lingurite sare
  • ¼ lingurite piper
  • ¼ lingurite nucsoara
  • Un varf de cutit de ghimbir
  • 2
  • 5 linguri faina
  • 200 ml lapte

Mod de preparare

Se framanta carnea tocata cu condimentele si faina, adaugand gradat laptele. Din pasta obtinuta se formeaza galuste, dupa care le rumenim putin in unt, iar apoi se fierb intr-o oala aprox. 10 minute, pana se inmoi.

Alte retete recomandate

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Tort cu ciocolata si zmeura

Nu a fost un tort prea insiropat, cum se mai intampla de obicei sa fac, iar dulcele de la ciocolata s-a combinat perfect cu...

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Briose cu afine - reteta de briose pufoase