Piept de curcan cu lamaie

Pieptul se pui se taie felii subtiri si se presar cu sare si piper alb. Se amesteca uleiul cu zeama si coaja de lamaie. Feliile de carne se ung cu ac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g fileuri piept de curcan
  • 4 linguri ulei
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingurita coaja de lamaie razuita
  • Sare
  • Piper alb macinat

Mod de preparare

Pieptul se pui se taie felii subtiri si se presar cu sare si piper alb. Se amesteca uleiul cu zeama si coaja de lamaie. Feliile de carne se ung cu acest ulei si se prajesc la gratar pana se rumenesc.
Alte retete recomandate

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Desert inghetata cu banane si caramel

Am preparat o inghetata rapida, inspirandu-ma dupa reteta lui Merisor. Lapte condensat indulcit caramelizat gasiti aici.

Desert inghetata cu banane si caramel
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii