Piept de curcan cu sos de pere

Sareaza pieptul de curcan, unge-l cu ulei si acopera-l cu piept de vita afumat. Prajeste-l pana se rumeneste. Pentru sos, fierbe fructele taiate cubul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg piept de curcan file
  • 1 lingura ulei
  • 50 g piept de vita (afumat
  • feliat)
  • 500 g pere
  • 100 ml vin alb
  • zahar
  • scortisoara
  • cuisoare

Mod de preparare

Sareaza pieptul de curcan, unge-l cu ulei si acopera-l cu piept de vita afumat. Prajeste-l pana se rumeneste. Pentru sos, fierbe fructele taiate cubulete in 100 ml de vin (poti folosi mere sau gutui) si lasa-le la inabusit putin timp, dupa care amesteca cu mixerul.
Poate fi servit felii alaturi de piure de cartofi.

Alte retete recomandate:

Placinta cu mere

Zacusca

Ciuperci umplute

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa