Sareaza pieptul de curcan, unge-l cu ulei si acopera-l cu piept de vita afumat. Prajeste-l pana se rumeneste. Pentru sos, fierbe fructele taiate cubul
Sareaza pieptul de curcan, unge-l cu ulei si acopera-l cu piept de vita afumat. Prajeste-l pana se rumeneste. Pentru sos, fierbe fructele taiate cubulete in 100 ml de vin (poti folosi mere sau gutui) si lasa-le la inabusit putin timp, dupa care amesteca cu mixerul.
Poate fi servit felii alaturi de piure de cartofi.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Zacusca
Ciuperci umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa