Piept de curcan umplut

Pentru a prepara aceasta reteta de piept de curcan umpplut, sunt necesare urmatoarele ingrediente: piept de curcan, loboda, ou, pesmet, cascaval, ulei, mustar, vin alb.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • 5 legaturi loboda
  • 1 ou
  • o lingura pesmet
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri mustar
  • ulei
  • vin alb

Mod de preparare

Piept de curcan umplut se prepara astfel: mai intai se face umplutura din loboda fiarta si tocata, care se amesteca cu oul batut, pesmetul si cascavalul ras. Pieptul de curcan se prepara ca pentru snitel, apoi se pune un strat de mustar, cascaval ras si loboda. Se ruleaza, se leaga fiecare bucata si se pune la cuptor cu putin ulei si vin alb.


Poate fi servit cu patrunjel.

Alte retete recomandate:

Snitel de curcan

Piept de curcan cu sos de rosii

Rulada de curcan cu prune si cascaval

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare aromata cu vinete si pui

Mancare aromata cu vinete si pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca