Piept de pasare cu andive

Pieptul de pasare se taie felii, care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe lungime. Feliile de piept

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr piept de pasare
  • 100 gr unt
  • 500 gr andive
  • 100 gr smantana
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pasare se taie felii, care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe lungime. Feliile de piept se trec prin faina si se prajesc pe rand in unt, dupa care se scot si se pun intr-un vas, se acopera cu capac si se inabusa. In untul ramas se calesc andivele, iar dupa ce s-au inmuiat, se adauga carnea. Se pune smantana, sare si cateva linguri de supa de oase sau de carne. Se mai lasa la inabusit 10-20 de minute.
Mancarea se serevste calda.

Alteretete culinare:

Curcan umplut

Muschi de porc la cuptor

Rulada de porc

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Taci si inghite ardelenesc

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...

Taci si inghite ardelenesc
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa