Pentru aceasta mancare aveti nevoie de piept de porc, condimente, ulei, usturoi, cimbru, rosii, vin alb, fasole verde, o lamaie.
Pieptul de porc cu sos de piper este gustos si hranitor. Pentru preparatea acestei retete cu carne de porc se cresteaza pipetul de porc, apoi se spala si se lasa la scurs. Separat, se curata usturoiul, se marunteste si se amesteca cu vinul dulce. uleiul, sarea si piperul. Se oparesc 2 rosii, se decojesc si se taie cubulete. Se adauga in sos. Dupa ce se condimenteaza totul, se adauga peste pieptul de porc. Se adauga frunze de cimbru si se introduce in cuptor la 220 grade. Se stropeste cu sosul din tava din cand in cand. Se opareste fasolea in apa cu sare, apoi se scoate si se lasa la racit. Se amesteca cu ulei si zeama de lamaie, se condimenteaza si se serveste cu pipetul de porc.
Pieptul de porc cu sos de piper se serveste cald, presarata cu cimbru.
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti