Pieptul de pui aromat cu sote de dovlecei este o idee de mancare usoara pe care o puteti pregati foarte usor si rapid. Pieptul de pui ramane fraged si aromat, iar dovleceii se potrivesc de minune ca si garnitura.
Amestecam toate condimentele pentru marinata, le turnam peste pui si lasam puiul la frigider minim 1 ora.
Apoi il prajim in tigaie (se poate face si pe gratar, eu am vrut sa folosesc toata marinata).
Pentru garnitura am pus in ulei de masline dovlecei si ceapa, am stors si un sfert de lamaie si am lasat sa se faca. Am sarat numai la final.
Asta este tot.
Mi-a placut, marinata a adus puiului ce ii lipsea, savoare, dovleceii cu ceapa dau iz dulce-acrisor.
Reteta Piept de pui aromat cu sote de dovlecei a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Serviti pieptul de pui cu dovlecei cald.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti