Pieptul de pui cu ananas si ghimbir este o reteta din bucataria chinezeasca, o reteta cu piept de pui pe care o puteti pregati atunci cand va doriti arome deosebite la masa.
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui cubulete şi se pune la marinat cam ½ oră cu ingredientele pentru marinată.
Bucăţile de pui se presară cu amidonul, se sărează şi se prăjesc în ulei fierbinte până devin aurii.
Se scot bucăţile de carne şi se pun la cald.
Ghimbirul, ananasul şi celalate ingrediante taiate cubuleţe se prăjesc uşor în uleiul rămas, se sting cu sucul de ananas şi se dă în clocot.
Se adaugă bucăţile de carne în sos şi se mai lasă 5 minute.
Se presară cu ceapa verde taiată marunt sau cu praz.
Pieptul de pui cu ghimbir si ananas se serveşte cu orez fiert în apă cu sare.
O supă delicioasă plină de vitamine, numai bună zilele astea de toamnă, ploioase și răcoroase!
Supa deasa din curcan cu legume si gartene la slow cooker Crock PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj