Piept de pui cu galuste de faina

Pieptul de pui cu galuste de faina este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne de pui aveti nevoie de piept de pui, zarzavaturi, oua, faina si ulei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 100 gr telina
  • 1 ardei gras
  • 4 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 5 lg faina
  • 2 lg ulei
  • un varf de cutit de bicarbonat

Mod de preparare

Pieptul de pui cu galuste de faina este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne de pui se taie pieptul de pui in bucati si se pune la prajit in ulei.Se adauga usturoiul, morcovul ras fin si ardeiul tocat si se stinge cu 2 cani de apa calda. Se condimenteaza si se lasa sa fiarba 30 de minute la foc mic.
Se bat ouale bine cu vegeta, piper, bicarbonatul si se adauga uleiul si faina in ploaie, se amesteca bine,
Se pune la fiert 2 l de apa si se fierb galustile in ea timp de 15-20 de minute apoi se adauga in cealalata cratita.


Pieptul de pui cu galuste de faina se serveste cald, cu smantana si mamaliguta.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii