Piept de pui cu legume la gratar

Piept de pui cu legume la gratar este o masa completa, potrivita pentru pranz sau pentru o cina usoara.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. piept de pui ;Roșii - 2 buc. ;Piper - 1 varf de cutit ;Oregano - 1 lingurita ;ardei gras rosu - 1 buc. ;ardei gras galben - 1 buc. ;ardei gras verde - 1 buc.; ulei de masline - 1 lingurita

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza si se condimenteaza cu sare, piper, oregano. se stropeste cu ulei de masline si se da la rece pentru 1 ora. Se incinge o tigaie gril si se adauga pieptul de pui si legumele.Se lasa sa se rumeneasca. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se mai poate presara oregano.

Cu functia de prajire ale aparatului Philips Molticooker poti pregati pieptul de pui si legumele, iar functia "KEEP WARM" le pastreaza calde.


Pieptul de pui cu legume la gratar se serveste cald.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu ton gratinate

Paste cu ton gratinate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca