Piept de pui cu legume la gratar

Piept de pui cu legume la gratar este o masa completa, potrivita pentru pranz sau pentru o cina usoara.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. piept de pui ;Roșii - 2 buc. ;Piper - 1 varf de cutit ;Oregano - 1 lingurita ;ardei gras rosu - 1 buc. ;ardei gras galben - 1 buc. ;ardei gras verde - 1 buc.; ulei de masline - 1 lingurita

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza si se condimenteaza cu sare, piper, oregano. se stropeste cu ulei de masline si se da la rece pentru 1 ora. Se incinge o tigaie gril si se adauga pieptul de pui si legumele.Se lasa sa se rumeneasca. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se mai poate presara oregano.

Cu functia de prajire ale aparatului Philips Molticooker poti pregati pieptul de pui si legumele, iar functia "KEEP WARM" le pastreaza calde.


Pieptul de pui cu legume la gratar se serveste cald.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...