Piept de pui cu legume si smantana - Reteta marocana

Pieptul de pui cu legume si smantana este o mancare cu carne marocana foarte delicioasa si sanatoasa. Se amesteca iaurtul cu pasta iute, sarea si piperul, apoi se pune peste piept.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati de piept fara os si fara pielita
  • 200 g iaurt
  • 100 g pasta de ardei iute
  • 100 g ulei de masline
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe rosii taiate pestisori
  • sare
  • piper
  • 2 legaturi de patrunjel

Mod de preparare

Pieptul de pui cu legume si smantana este o mancare cu carne marocana foarte delicioasa si sanatoasa. Se amesteca iaurtul cu pasta iute, sarea si piperul, apoi se pune peste piept si se lasa la macerat timp de douazeci de minute. Cartofii taiati cubulete se pun la fiert, apoi se aseaza intr-o cratita, dupa care urmeaza uleiul de masline, ceapa taiata pestisori, cartofii, iar peste cartofi se pune patrunjelul tocat. In tava, peste zarzavat, se pun bucatile de piept si se da la cuptor timp de patruzeci si cinci de minute.


Pieptul de pui cu legume si smantana se serveste cu cartofi.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!