Pieptul de pui cu legume si smantana este o mancare cu carne marocana foarte delicioasa si sanatoasa. Se amesteca iaurtul cu pasta iute, sarea si piperul, apoi se pune peste piept.
Pieptul de pui cu legume si smantana este o mancare cu carne marocana foarte delicioasa si sanatoasa. Se amesteca iaurtul cu pasta iute, sarea si piperul, apoi se pune peste piept si se lasa la macerat timp de douazeci de minute. Cartofii taiati cubulete se pun la fiert, apoi se aseaza intr-o cratita, dupa care urmeaza uleiul de masline, ceapa taiata pestisori, cartofii, iar peste cartofi se pune patrunjelul tocat. In tava, peste zarzavat, se pun bucatile de piept si se da la cuptor timp de patruzeci si cinci de minute.
Pieptul de pui cu legume si smantana se serveste cu cartofi.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj