Piept de pui cu mar si ceafa afumata

Se bat putin bucatile de piept de pui, se sareaza, se trece prin faina si se frige la foc mare. Bucatile de ceafa se pun intr-o tava si deasupra fieca

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 piept de pui file
  • 8 felii de ceafa afumata
  • 3 mere acrisoare
  • scortisoara
  • 2 linguri faina
  • 2
  • 5 dl lapte
  • 10 dg cascaval razuit
  • 5 dg margarina

Mod de preparare

Se bat putin bucatile de piept de pui, se sareaza, se trece prin faina si se frige la foc mare. Bucatile de ceafa se pun intr-o tava si deasupra fiecarei bucati se pune cate o felie de piept de pui, dupa care se razuieste marul, se stoarce si se pune uniform peste carnea de pui. Deasupra se pune scortisoara, dupa gust. Se prepara apoi o compozitie din margarina, faina, lapte bechamel, cascaval, si se intinde peste marul razuit.

Se pune la cuptor si se lasa la 180 de grade C timp de 40-50 de minute.
Se serveste cu orez inabusit sau cartofi cu unt.

Alte retete culinare pui recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...