Piept de pui cu mar si ceafa afumata

Se bat putin bucatile de piept de pui, se sareaza, se trece prin faina si se frige la foc mare. Bucatile de ceafa se pun intr-o tava si deasupra fieca

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 piept de pui file
  • 8 felii de ceafa afumata
  • 3 mere acrisoare
  • scortisoara
  • 2 linguri faina
  • 2
  • 5 dl lapte
  • 10 dg cascaval razuit
  • 5 dg margarina

Mod de preparare

Se bat putin bucatile de piept de pui, se sareaza, se trece prin faina si se frige la foc mare. Bucatile de ceafa se pun intr-o tava si deasupra fiecarei bucati se pune cate o felie de piept de pui, dupa care se razuieste marul, se stoarce si se pune uniform peste carnea de pui. Deasupra se pune scortisoara, dupa gust. Se prepara apoi o compozitie din margarina, faina, lapte bechamel, cascaval, si se intinde peste marul razuit.

Se pune la cuptor si se lasa la 180 de grade C timp de 40-50 de minute.
Se serveste cu orez inabusit sau cartofi cu unt.

Alte retete culinare pui recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosi pufoase la cuptor

Este prima data cand fac aceste gogosele si chiar mi-au iesit foarte delicioase. Reteta am luat-o de la Laura Adamache.

Gogosi pufoase la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca