Se dezoseaza pieptul de pui si se taie in patru bucati. Se ung ambele parti cu ulei si se prajeste in ulei incins in tigaia grill iar apoi se da prin
Se dezoseaza pieptul de pui si se taie in patru bucati. Se ung ambele parti cu ulei si se prajeste in ulei incins in tigaia grill iar apoi se da prin crema de cascaval intr-un strat gros dupa care prin smantana amestecata cu mararul maruntit.
Se sareaza, se pipereaza si se reintroduce in tigaie pentru atata timp cat crema de cascaval se rumeneste. Nu trebuie lasat foarte mult!
Alte retete culinare recomandate
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj