Piept de pui cu mere

Pieptul de pui dezosat se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Merele se curata de seminte, se taie in felii subtiri si se pun in apa cu suc de l

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. piept de pui
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri de zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 4 buc. mere

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Merele se curata de seminte, se taie in felii subtiri si se pun in apa cu suc de lamaie ca sa nu oxideze. Se prepara un amestec din suc de lamaie, ulei, zahar, putin piper si nucsoara. Pieptul de pui si feliile de mere se stropesc cu acest suc si se prajesc pe gratar.
Alte preparate culinare recomandate si foarte gustoase:

Dovlecei la cuptor

Chiftele dovlecei

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...