Piept de pui cu mere

Pieptul de pui dezosat se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Merele se curata de seminte, se taie in felii subtiri si se pun in apa cu suc de l

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. piept de pui
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri de zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 4 buc. mere

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Merele se curata de seminte, se taie in felii subtiri si se pun in apa cu suc de lamaie ca sa nu oxideze. Se prepara un amestec din suc de lamaie, ulei, zahar, putin piper si nucsoara. Pieptul de pui si feliile de mere se stropesc cu acest suc si se prajesc pe gratar.
Alte preparate culinare recomandate si foarte gustoase:

Dovlecei la cuptor

Chiftele dovlecei

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...