Piept de pui cu mere

Pieptul de pui dezosat se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Merele se curata de seminte, se taie in felii subtiri si se pun in apa cu suc de l

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. piept de pui
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri de zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 4 buc. mere

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Merele se curata de seminte, se taie in felii subtiri si se pun in apa cu suc de lamaie ca sa nu oxideze. Se prepara un amestec din suc de lamaie, ulei, zahar, putin piper si nucsoara. Pieptul de pui si feliile de mere se stropesc cu acest suc si se prajesc pe gratar.
Alte preparate culinare recomandate si foarte gustoase:

Dovlecei la cuptor

Chiftele dovlecei

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Piure in trei culori

Piure in trei culori
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise