Se macina bucatile de piept de pui dezosate si curatate de piele. Se amesteca cu albusurile de oua batute spuma, cu frisca batuta, cu smantana, nucsoa
Se macina bucatile de piept de pui dezosate si curatate de piele. Se amesteca cu albusurile de oua batute spuma, cu frisca batuta, cu smantana, nucsoara, delikat, sare si patrunjelul taiat marunt. Se tapeteaza un vas jena cu margarina, se acopera cu felii de sunca si se toarna peste ele compozitia din piept de pui. Deasupra se acopera cu feliile de sunca. Se lasa in cuptorul preincalzit cca 1 ora.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciuperci umplute
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase