Piept de pui cu praz

Pieptul de pui se dezoseaza, fiecare bucata se strapunge pe lungime sa poata fi umpluta cu bucati de praz. Pieptul umplut se sareaza, pipereaza si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati mai mici de piept de pui
  • 2 bucati praz de grosime potrivita
  • 200 g slanina cu straturi de carne (kaiser afumat)
  • 3 – 4 linguri de ulei
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Pieptul de pui se dezoseaza, fiecare bucata se strapunge pe lungime sa poata fi umpluta cu bucati de praz. Pieptul umplut se sareaza, pipereaza si se infasoara in felii subtiri de slanina. Dupa aceea, cele 4 bucati de piept umplut cu praz se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se acopera si se introduce in cuptorul incalzit dinainte la 220°C si se prajesc 40 – 45 de minute. Se serveste cu piure de cartofi cu spanac.
Alte retete mincare recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii