Piept de pui cu praz a la Gabor

Pieptul de pui se dezoseaza, fiecare bucata strapunge pe lungime sa poata fi umpluta cu bucati de praz. Pieptul umplut se sareaza, se freaca cu piper

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati mai mici de piept de pui
  • 2 bucati praz de grosime potrivita
  • 200 g slanina cu straturi de carne (kaiser afumat)
  • 3 – 4 linguri de ulei
  • Sare
  • Piper macinat

Mod de preparare

Pieptul de pui se dezoseaza, fiecare bucata strapunge pe lungime sa poata fi umpluta cu bucati de praz. Pieptul umplut se sareaza, se freaca cu piper si se infasoara in felii subtiri de slanina. Dupa aceea, cele 4 bucati de piept umplut cu praz se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se acopera si se introduce in cuptorul incalzit dinainte la 220°C si se prajesc 40 – 45 de minute: Se serveste cu piure de cartofi cu spanac.
Alte retete recomandate:

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...