Piept de pui cu praz a la Gabor

Pieptul de pui se dezoseaza, fiecare bucata strapunge pe lungime sa poata fi umpluta cu bucati de praz. Pieptul umplut se sareaza, se freaca cu piper

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati mai mici de piept de pui
  • 2 bucati praz de grosime potrivita
  • 200 g slanina cu straturi de carne (kaiser afumat)
  • 3 – 4 linguri de ulei
  • Sare
  • Piper macinat

Mod de preparare

Pieptul de pui se dezoseaza, fiecare bucata strapunge pe lungime sa poata fi umpluta cu bucati de praz. Pieptul umplut se sareaza, se freaca cu piper si se infasoara in felii subtiri de slanina. Dupa aceea, cele 4 bucati de piept umplut cu praz se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se acopera si se introduce in cuptorul incalzit dinainte la 220°C si se prajesc 40 – 45 de minute: Se serveste cu piure de cartofi cu spanac.
Alte retete recomandate:

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Crema de branza cu hering afumat si rosii deshidratate

Am luat de la mama niște brânză proaspătă de vaci și m-am gândit să prepar această Cremă de brânză...

Crema de branza cu hering afumat si rosii deshidratate
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise