Piept de pui cu smantana si conopida

Pieptul de pui cu smantana si conopida este o mancare cu carne foarte delicioasa. se serveste fierbinte, 2-3 bucati de carne impreuna cu 3 buchetele de conopida.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 200 g unt
  • 200 g smantana
  • 200 g lapte
  • 4 linguri de faina
  • 2 cepe
  • 2 legaturi de marar
  • o conopida fiarta in apa cu sare

Mod de preparare

Pieptul de pui cu smantana si conopida este o mancare cu carne foarte delicioasa. Pieptul de pui se portioneaza si se prajeste in unt, impreuna cu ceapa taiata marunt, dupa care conopida se rupe buchetele, se lasa sa stea timp de zece minute presarata cu sare, apoi se fierbe timp de zece minute in apa cu sare, dupa care, 100 gr. de unt se topesc si se adauga 100 ml de lapte, iar cand clocoteste, se adauga restul de lapte amestecat cu faina. Se adauga smantana si carnea de pui si se lasa sa mai fiarba timp de zece minute, apoi se adauga marar tocat, piper si delicat .


Pieptul de pui cu smantana si conopida se serveste fierbinte, 2- 3 bucati de carne impreuna cu 3 buchetele de conopida cu sos pe deasupra si cu o crenguta de marar ca decor.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...