Taiem costita in cubulete si o prajim in tigaie, apoi o scoatem si o punem deoparte. In aceasta grasime prajim carnea de porc sau sunca, apoi punem f
Taiem costita in cubulete si o prajim in tigaie, apoi o scoatem si o punem deoparte. In aceasta grasime prajim carnea de porc sau sunca, apoi punem feliile pe tava de pe care vom servi. In aceeasi grasime, eventual mai adaugam putina, prajim feliile de piept de pui, apoi le punem peste carnea de porc sau sunca prajita.
Incingem ananasul in tigaie si il punem deasupra pieptului de pui. La urma presaram jumarile de costita.
Alte retete cu pui recomandate
Aceasta este varianta mea de foietaj pe care il fac de peste 20 de ani si imi reuseste de fiecare data. Reteta o am de la o...
Aluat de foietajPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura