Pentru acest fel de mancare cu carne de pui aveti nevoie de piept de pui, ulei, smantana, mustar, tarhon si orez.
Pieptul de pui in sos de mustar este delicios. Pemtru a prepara aceasra reteta, se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui 1 minut, pe fiecare parte, se sareaza si se pipereaza. Se scoate si se pune deoparte. Se adauga in tigaie smantana si cele doua feluri smantana si tarhonul. Se amesteca, se sareaza si se pipereaza. Se asaza la loc in tigaie pieptul de pui si se acopera cu sos. Se introduce la cuptor si se lasa la copt 20 de minute. Separat se pune orezul la fiert in apa cu sare.
Pieptul de pui cu sos de mustar se serveste cu orez.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa