• taie pieptul de pui pe jumatate (pe grosime), apoi fiecare bucata in 2 – ar trebui sa aveti 4 bucati subtiri de piept de pui
• pune bucatile de pui in caserola de marinare rapida FoodSaver, adauga uleiul, sumacul, sarea si piperul
• amesteca bine si inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• scoate toate bucatile de piept de pui din caserola si pune-le pe un tocator
• aplica o folie de plastic deasupra
• bate-le putin cu ajutorul unui ciocan de carne
• pune pe 2 felii de piept de pui cate 2 felii de mozzarella, apoi inchide-le bine cu celelalte 2 felii de piept de pui
• incinge uleiul intr-o tigaie si adauga usturoiul si cimbrul
• lasa-le acolo cat sa aromatizezi uleiul si apoi scoate-le
• pune pieptul de pui si prajeste-l pana devine auriu pe ambele parti
• stinge cu vinul si lasa-l sa se reduca
• adauga apoi untul si potriveste de sare si piper
• pune apoi tigaia in cuptorul incins in prealabil la 180⁰C pentru cca 5 minute
• savureaza apoi un piept de pui umplut, suculent, al carui gust usor acrisor de la sumac se imbina perfect cu mozzarella din interior.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii