• curata si taie pieptul de pui cuburi
• pune-l in caserola de marinare rapida FoodSaver si pune deasupra uleiul de masline
• adauga ghimbir, chimion, coriandru macinat, boia iute si dulce, turmeric si lemongrass
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• incinge o tigaie si caleste puiul
• taie ardeiul si cepele cubulete si pune-le deasupra
• cand s-au calit atat puiul, cat si legumele, pune scortisoara si laptele de cocos
• lasa-l sa fiarba putin pana se intensifica aromele, iar sosul se mai ingroasa
• serveste cu orez simplu la aburi, ceapa verde, coriandru si ardei tocat
Pofta buna!
Haideti sa mai facem o prajitura delicioasa, sa mai incalzim diminetile reci de toamna si sa ne mai bucuram de amiezile...
Desert prajitura cu crema cu lamaie, fructe de padure si oreoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj