Pentru piept si pulpa de pui la cuptor cu sos de smantana se freaca carnea de pui cu sare si piper. Se caleste ceapa in unt si se stinge cu smantana si lapte.
Pentru piept si pulpa de pui la cuptor cu sos de smantana se freaca carnea de pui cu sare si piper. Se caleste ceapa in unt si se stinge cu smantana si lapte. Se adauga faina sau amidonul si se mai lasa 2-3 minute. Se incorporeaza in sos ciupercile, porumbul scurs si tarhonul. Se pune carnea intr-o tava unsa, si se toarna peste ea sosul. Se lasa aproximativ o ora la cuptor.
Se serveste cu vin alb sec.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti