Capul de porc se spala bine, apoi se opareste si se spala din nou. Se indeparteaza ratul. Limba se fierbe intreaga si apoi se scoate, se raceste si se
Capul de porc se spala bine, apoi se opareste si se spala din nou. Se indeparteaza ratul. Limba se fierbe intreaga si apoi se scoate, se raceste si se curata de pielita, dupa care se taie in cubulete.
Restul capului se transeaza cu satarul in bucati egale, care, de asemenea, se fierb in apa rece cu sare. In prealabil, urechile trebuiesc bine spalate si curatate. Cand s-au fiert, se scot pe o farfurie, iar zeama se strecoara. Se asaza intr-un vas curat, se adauga usturoiul curatat si pisat. Se dizolva gelatina in putina apa si se toarna in zeama, amestecand cu grija. Se Iasa o zi Ia rece.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
O tartă ușoară și aromată, un desert de ,,răsfăț”!!! Dacă folosim margarină în loc de unt, putem să o servim...
Tartă cu mere după o rețetă vecheIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure